JOŠ JEDNA UBEDLJIVA POBEDA STRMOVA, ŽELEZNIČAR I ZADRUGAR IGRAJU SUTRA  

Još jedan sjajan korak Strmova u borbi za opstanak! U 17. kolu Kolubarsko-mačvanske zone danas je Strmovo 1968 pred svojim navijačima pobedilo Mladost iz Prnjavora sa 4:1. Strelci su bili: Dragiša Savković u 30. i 47. minutu, Milan Toplica Dunjić u 54 i Đorđe Rajković u 78. minutu. Pogodak za goste dao je Nikolić u 60. minutu iz jedanaesterca.

U prilog odličnoj seriji fudbalera Strmova od dve uzastopne pobede (u kojima su dali čak osam golova) ne ide činjenica da će sledeće kolo biti slobodni, ali to je neminovnost nakon istupanja Sloge iz Bogosavca.

Danas su odigrane još dve utakmice 17. kola: Budućnost Krušik – Cer 7:1 i Ribnica – Drina 2:1.

Trenutno Strmovo ima 17 bodova, koliko i Drina, koja je takođe odigrala svoj meč. Borac iz Lešnice ima 16 bodova i na tome će ostati jer je slobodan u ovom kolu. Velike su šanse da će i Jedinstvo iz Vladimiraca ostati na 16 bodova jer gostuje trećeplasiranom Vrelu. Na začelju, je, nažalost, lajkovački Železničar sa samo 12 bodova.

Železničar sutra gostuje Divcima od 16 časova, ekipi iz gornjeg dela tabele. Neće biti lako, ali se uprkos svim problemima mora razmišljati o sva tri boda.

Prvi put ovog proleća Zadrugar igra na svom stadionu i to protiv starih poznanika – valjevskog Radničkog. U pitanju su dva stabilna, dugogodišnja zonaša, koja nisu pod pritiskom osvajanja bodova, tako da verujemo da nas očekuje kvalitetan meč sutra u 16 časova.

Related posts

Leave a Comment