LAJKOVAC JE UZ OK ŽELEZNIČAR I UZ LANU   

Podsečamo, da je večeras od 19 časova u Sportskoj hali Lajkovac revanš utakmica polufinala plej-ofa Superlige Srbije protiv TENT-a.

Utakmica je humanitarnog karaktera u cilju pružanja pune podrške i pomoći u lečenju devojčici Lani Nedeljković iz Lajkovca, članici OK Železničar, učenici sedmog razreda OŠ “Mile Dubljević”.

Dakle: petak 12. aprila od 19 časova, Sportska hala Lajkovac – meč sezone za klub koji je doneo puno sportske radosti poslednjih godina, ujedno i veliku promociju varoši i velika humanitarna akcija i podrška kluba i njenih sugarđana Lani.

OK Železničar je pripremio majice sa slikom podrške kluba Lani za publiku na tribinama koja će doći da u odsudnom momentu podrži klub i pruži podršku Lani.   

Lajkovčani, mesto i vreme za podršku klubu i Lani je Sportska hala Lajkovac, večeras od 19 časova.

Očekuje se da će hala biti ispunjena do poslednjeg mesta, jer će podrška navijača odbojkašicama biti izuzetno potrebna, kao i Lani za pomoć u lečenju.

Ulaz na utakmicu je kao i uvek slobodan, a biće postavljena kutija za humanitarnu akciju za Lanu.

Verujući u pobedu Železničara i u Laninu pobedu, najavljujemo da je treća utakmica zakazana za utorak 16. april od 19 časova u SKC Obrenovac.

Related posts

Leave a Comment