PODRŠKA ŽELEZNIČARU I LANI  

U petak uveče od 19 časova u Sportskoj hali Lajkovac je druga polufinalna – odlučujuća utakmica za odbojkašice Železničara u završnici sezone – revanš utakmica polufinala plej-ofa Superlige Srbije protiv TENT-a. Ova utakmica je „Biti ili ne biti“ za lajkovačke odbojkašice, pa je podrška publike izuzetno važna.

Ujedno, utakmica je humanitarnog karaktera u cilju pružanja pune podrške i pomoći u lečenju devojčici Lani Nedeljković iz Lajkovca, članici OK Železničar, učenici sedmog razreda OŠ “Mile Dubljević”.

Dakle: petak 12. aprila od 19 časova, Sportska hala Lajkovac – meč sezone za klub koji je doneo puno sportske radosti poslednjih godina, ujedno i veliku promociju varoši i velika humanitarna akcija i podrška kluba i njenih sugrađana Lani. OK Železničar je pripremio majice za publiku na tribinama, koji će doći da u odsudnom momentu podrže klub i pruže podršku Lani.  

Mesto i vreme za podršku klubu i Lani je Sportska hala Lajkovac u petak 12. aprila od 19 časova.

Prenos utakmice iz Lajkovca najavljen je na Arena Sport 6, mada očekujemo da će hala biti ispunjena do poslednjeg mesta jer će podrška navijača odbojkašicama biti izuzetno potrebna.

Prvi meč u Obrenovcu domaća ekipa dobila je neočekivano lako i ubedljivo sa 3:0. To je zabrinulo ljubitelje odbojke u Lajkovcu, ali ništa još nije gotovo. Naredni susret je „meč lopta“ koja će pokazati da li ovaj sastav ima potpuno pravo da se nada velikoj borbi u obrenovačkoj „majstorici“, ujedno da dokaže kvalitet o kojem se priča od početka sezone, a za koji smo povremeno dobijali potvrdu na parketu. Pogotovo što je tim kompletiran u pravom trenutku, računajući i povratak možda nedovoljno uhodanih Veltman i Terel.

Imena kao što su Zelenović, Ivanović, Pakić, Tomić, Milojević, Terel, Veltman, Žakić, Koprivica, Stanojević…. ulivaju poverenje da je to ekipa kadra da klub odvede do treće utakmice, pa onda neka bude šta bude. Svakako da je TENT, uz Jedinstvo, najpostojanija ekipa ove sezone i da mnogi u finalu prvenstva vide reprizu finala Kupa Srbije, odnosno susret Jedinstvo-TENT.

Verujući u pobedu Železničara najavljujemo da je treća utakmica zakazana za utorak 16. april od 19 časova u SKC Obrenovac.

Related posts

Leave a Comment