DEMONTAŽA KULTURE

U organizaciji lajkovačke biblioteke, ovdašnjoj publici biće predstavljena nova knjiga Slobodana Antonića “Demontaža kulture”, koja otkriva kulturni rat za srpski nacionalni identitet. Na promociji će govoriti: dr Slađana Ilić, dr Jana Aleksić i autor.
U ovoj knjizi, poznati intelektualac pokazuje da aktuelni rat za promenu svesti srpskog naroda direktno vodi od dehristijanizacije do potpune destrukcije nacionalne države i identiteta.
Knjiga Slobodana Antonića “Demontaža kulture”, biće predstavljena u petak 31. marta od 18 časova u Gradskoj kući u lajkovcu.

“Iako je jedna strana u našem kulturnom ratu mnogo slabija, ona taj rat ne bi bilo dobro da izgubi. Posledica, naime, potpunog trijumfa „globalista“ bila bi gušenje i nestanak istinskog kulturnog pluralizma u Srbiji. Dobili bismo samo gospodstvo sterilne monokulture, jednog grotesknog mutanta nastalog hibridizacijom kulturnog kolonijalizma Imperije sa aspirativnim provincijalizmom naše kompradorske inteligencije. I to bi bila smrt srpske kulture.”-Slobodan Antonić, srpski politikolog, sociolog, politički analitičar i univerzitetski profesor

Related posts