SJAJNA GENERACIJA 2013/14 FK ŽELEZNIČAR U POSETI CRVENOJ ZVEZDI  

Danas su mališani  generacije 2013/2014 lajkovačkog FK Železničar sa trenerom Markom Radovanovićem posetili srpski najtrofejniji Fudbalski klub Crvenu zvezdu.

Sjajni domaćini priuštili su deci doživljaj za pamćenje. Poseta je obuhvatala kompletan obilazak našeg najvećeg stadiona “Rajko Mitić”.

Deca su imala priliku da slušaju o slavnoj istoriji ovog kluba dok su obilazili klubski muzej, da se slikaju u loži, prođu kroz čuveni tunel i izađu na sam teren kao i da kupe nešto u Red Star shop-u.

Ali sve to je nemerljivo sa činjenicom da su imali priliku da upoznaju sve prvotimce aktuelnog šampiona države.

Zvezdini fudbaleri imali su puno razumevanje za Željinu decu, koja su to iskoristila da dođu do autograma i fotografija svojih uzora.

Trener Marko Radovanović ne krije zadovoljstvo: 

“Prelep dan je iza nas, deca su presrećna i njihove reakcije potvrda su da je ovo bio pun pogodak. Siguran sam da će poneseni današnjim iskustvom nastaviti da rade vredno kao i do sada.

Ispred FK Železničar i u svoje lično ime, želim da se zahvalim na pomoći našem sugrađaninu Ivanu Milenkoviću koji je svojom prijateljstvom sa trenerom FK Crvena zvezda Milošem Milojevićem omogućio deci nezaboravan doživljaj . Zahvaljujem se i gospodinu Milošu Milojeviću koji nas je srdačno dočekao, svim prvotimcima koji su našli vremena da obodre našu decu kao i svom osoblju FK Crvena zvezda koji su danas bili sa nama. “

Related posts

Leave a Comment