JEDNA OSOBA PREMINULA, TROJE NOVOZARAŽENIH

Od posledica korona virusa preminulo je još pet osoba na području Kolubarskog okruga: u Valjevu su preminule dve osobe i u Mionici, Osečini i Lajkovcu preminula je po jedna osoba. Od početka epidemije u Kolubarskom okrugu preminula je 1001 osoba, od kojih su bitku sa kovidom na području Lajkovca izgubile 73 osobe.

U Kolubarskom okrugu juče su testirane 262 osobe.

Prema današnjim zvaničnim podacima Zavoda za javno zdravlje Valjevo, od 50 novozaraženih u Kolubarskom okrugu, na području Lajkovca laboratorijski su potvrđena 3 nova slučaja Kovid – 19 infekcije.

Od početka februara na području Lajkovca registrovano je 456 novozaraženih korona virusom.

Aktivnih slučajeva na području Lajkovca je 136, a aktivnih slučajeva u Kolubarskom okrugu je 1315 obolelih od korona virusa.

Do sada je na području Lajkovca ukupno potvrđeno 4125 slučajeva Kovid – 19 infekcije. Ukupan broj potvrđenih slučajeva Kovid – 19 infekcije u Kolubarskom okrugu, od početka pandemije, je 50611.

U Opštoj bolnici Valjevo su prema poslednjim podacima na lečenju 94 pacijenta sa kliničkom slikom Kovid – 19 infekcije  (Izvor: Servis javnog zdravlja), od kojih je na potpomognutoj respiraciji 13  pacijenata. 

Juče je u Valjevu hospitalizovano  6 kovid pacijenata, svih 6 nevakcinisanih.

Related posts

Leave a Comment