ELENA LAJKOVČANIMA PRIREDILA VEČE ZA NEZABORAV

Povodom Svetog Trifuna, Kulturni centar „Hadži Ruvim“ organizovao je sjajno veče ruskih melodija pod nazivom  „Ljubav, vino i gitara“.

Celovečernji koncert održala je u Gradskoj kući u Lajkovcu Elena Raškova Stanisavljević, profesorka muzike. Osim autorskih pesama, brojna publika je imala priliku da čuje brojne poznate ruske romanse i balade, kao i srpske ljubavne melodije, ka i nezaboravne hitove Ale Pugačove.

Elena Raškove Stanisavljević je profesorke muzike, Ruskinja koja živi u Beogradu, izuzetna u živom nastupu i sa posebnim darom da ostvari kompletan kontakt sa publikom. Lajkovčani su odistinski uživali u njenom koncertu., koji je uistinu bio nesvakidašnji kulturni događaj u Lajkovcu.

Prisutnima u prepunoj sali Gradske kuče obratili su se sinoć, u ime organizatora događaja, urednica programa Snežana Škorić, a potom i direktor Kulturnog centra “Hadži Ruvim” Milutin Ranković.

Nakon ove predivne večeri ruskih  melodija, organizatori su najavili već za 8. mart veče francuske muzike i nastup čuvenog ansambla “Svilen konac” sa maestralnim Petrom Gojkovićem, a večeri francuske muzike prethodiće i izuzetno vredna pažnje pozorišna predstava “Miloš Veliki”, koja je na repertoaru 24. februara u 19 časova.

Related posts

Leave a Comment