JOŠ JEDNA ŽRTVA KORONE NA PODRUČJU LAJKOVCA

Od posledica zaražavanja korona virusom preminula je još jedna osoba i to je od početka pandemije 20. -ta žrtva na području lajkovačke opštine.


Prema podacima lajkovačkog Doma zdravlja, juče je registrovano još šest novih slučajeva zaražavanja korona virusom i prema lokalnoj evidenciji je na ovom području, zaključno sa 9. martom, registrovano 58 slučajeva novoobolelih u martu.


U procesu masovne imunizacije stanovništva protiv korona virusa, u lajkovačkom Domu zdravlja do sada je ukupno vakcinisano 1715 stanovnika lajkovačke opštine, a revakcinisano je 632.


Prema današnjim zvaničnim podacima Zavoda za javno zdravlje Valjevo, u Kolubarskom okrugu je dvoje preminulih. Od posledica korona virusa, pored osobe sa područja Lajkovca, preminula je i jedna osoba u Valjevu.


Bitku sa koronom je do sada izgubilo 305 osoba u Kolubarskom okrugu.


Od 68 danas novopozitivnih u Kolubarskom okrugu 7 je sa područja Lajkovca, u Valjevu je 38 novih slučajeva, u Ljigu 8, Ubu 6, Osečini 5 i Mionici četvoro.


U Opštoj bolnici Valjevo je prema poslednjem izveštaju hospitalizovano 83 kovid pacijenata.


Podaci o broju laboratorijski potvrđenih slučajeva Kovid 19 infekcije i ishodu lečenja (stanje na dan 10.03.2021.) sadržani su u priloženoj tabeli:

Related posts

Leave a Comment