LAJKOVAC JE DANAS UJEDINJEN ZA LANU

U Lajkovcu se danas održava Humanitarni bazar pod nazivom “Za Laninu životnu bitku”. Sva prikupljena sredstva namenjena su za lečenje devetomesečne Lane Jovanović iz Novog Sada.

Humanitarni bazar ‘’Za Laninu životnu bitku’’ trajaće tokom celog dana, od 10 do 22:30 časova, na platou Gradske kuće u Lajkovcu, tako da svi mogu izdvojiti vremena da dođu i pomognu prema svojim mogućnostima. Posetioci će moći da učestvuj i u nagradnoj igri, da kupe nešto iz raznovrsno pripremljene ponude, a cene će odrediti sami prema svojim mogućnostima.

“Nije teško da dođete, družite se s nama i uz to pomognete na najlepši način. ZA LANU I NJENU BITKU!” – poručuju organizatori humanitarnog bazara.

Pored Humanitarnog bazara “Za Laninu životnu bitku”, kutije za humanitarnu pomoć Lani Jovanović postavljene su u gotovo svim radnjama i lokalima u Lajkovcu. Ovu humanu inicijativu podržali su brojni sponzori, ali i građani koji će učestvovati na bazaru.

U humanitarnim akcijama širom Srbije do sada je prikupljeno oko 700 hiljada evra, a potrebno je da se ukupno prikupi 2,4 milion dolara. Svi građani koji nisu u mogućnosti da učestvuju u humanitarnom bazaru, mogu pomoći tako što će poslati sms poruku sa tekstom 808 na broj 30 30.

 

Related posts