UDRUŽENJE “BaziMili” UJEDINILO LAJKOVČANE

Osnivanje Udruženja “BaziMili”, koje nas je spontano ujedinilo i probudilo humanost i solidarnost, svakako je jedan od najjačih pozitivnih utisaka u Lajkovcu u protekloj godini. Udruženje je dobilo i svoje prostorije, organizovano i sistemski se rešavaju potrebe ove osetljive kategorije dece, svako je pomogao koliko je mogao i na način koji je najcelishodniji. Građani su se odazvali svim humanitarnim akcijama, firme i institucije takođe, a lokalna samouprava se konačno na ovom planu pokazala na visini zadatka.

Deca iz Udruženja “BaziMili”, kako i dolikuje, obradovana su i novogodišnjim paketićima. Darodavci su brojni, a tim povodom, u ime udruženja, Milica Nikolić za portal LAJKOVAC NA DLANU zahvaljuje se i kaže:

“Crveni Krst Lajkovac i OŠ Mile Dubljević su uz pomoc učenika i nastavnika spremili paketiće. Vrtić “Leptirić” je isto spremio paketiće. U subotu, u terminu kada održavamo radionicu, upriličili su dolazak Deda Mraza i dodelu paketića. Takođe se zahvaljujemo vaspitačici Jasmini Petrović koja je tom prilikom bila sa nama. Prilikom tradicionalne novogodišnje posete vrtiću, bajkeri Moto kluba TNT Lajkovac ostavili su neki paketić i za nas. Naravno, i Udruženje je spremilo novogodišnje paketiće za svoju decu korisnike, u čemu su nam pomogli donatori: Knjizara “Una” Valjevo, Prodavnica igračaka “Maštarije” Valjevo, Market “Milićevič” Lajkovac i Europrom Valjevo. Zahvaljujemo se svima i želimo svima srećnu i uspešnu Novu 2020. godinu! I da se zahvalimo svima koji su na Ulici otvorenog srca učestvovali u akciji i pokazali humanost.”

Related posts