LISTA “SLOŽNO ZA LAJKOVAC” Koalicije Srpski Pokret Dveri – Novo lice Srbije PETA  PREDATA ZA LOKALNE IZBORE

*IZBORI 2023*

Petu po redu listu u Lajkovcu za predstojeće lokalne izbore zakazane za 17. decembar, pod nazivom “Složno za Lajkovac”,  predala je danas Opštinskoj izbornoj komisiji koalicija Dveri – Novo lice Srbije.

Nosilac liste je Nenad Petrović iz Jabučja, predsednik lokalnog odbora Dveri.

Prvi na listi je Nenad Petrović, potom slede Branko Radovanović, Vidosav Šuluburić, Snežana  Lacmanović…

Pod rednim brojem 5. na listi 15  kandidata za odbornike u Skupštini opštine Lajkovac, koju čini 35 odbornika.

Lista je predate u pratnji skoro svih kandidata za odbornike, a predaki liste je prisustvovao i Miloš Parandilović, predsednik stranke Novo lice Srbije.

Parandilović je izrazio zadovoljstvo što je lista predata i rekao da očekuje dobar rezultat na izborima, jer su na listi ljudi koji imaju svoj integritet u lokalnoj sredini. Takođe je rekao, da je veruje da je došlo vreme za promenu vlasti i da je uveren da će ova koalicija napraviti dobar rezultat.

Nosilac liste “SLOŽNO ZA LAJKOVAC” Nenad Petrović je nakon čina predavanja liste rekao:

 “Nosilac liste sam ja, Nenad Petrović iz Jabučja po zanimanju inženjer industrijskog menadžmenta. Drugi na listi je Branko Radovanović iz Donjeg Lajkovca po zanimanju mašinski tehničar. Treći, Vidosav Šuluburić diplomirani inženjer poljoprivrede, pa redom, Snežana Lacmanović, Milena Obradović, Nenad Milovanović, Jovana Đurić,Milinko Molerović… Lista sadrži 15 kandidata za odbornike.

Spoj mladosti i iskustva je nesumnjivo bitan kako bi se napravila dobra podloga za razvoj opštine. Svi koji se nalaze na ovoj listi, nose izuzetno veliku hrabrost, odgovornost, razvijen lokal patriotizam prema svom mestu u kome žive, osnovali porodice  i hoce da razvijaju opštinu Lajkovac dostojnu predaka koju su nam je ostavili na čuvanje. Dostojanstvo za život građana Lajkovca i sela mora se pod hitno vratiti, koje je godinama unazad poništavano. Konačno, Lajkovac ima da ponudi ljude koji do sada nisu bili na vlasti i koji su spremni da se stave na raspolaganje opštini Lajkovac. Dosta problema ima sa kojima se svakodnevno susreću naši sugrađani i naš prioritet je da se što pre rešavaju. Kako radili,tako nam Bog pomogao!”

Related posts

Leave a Comment