IZLOŽBA “MOJI HIMALAJI” ALEKSANDRA RAŠINA

Izložba fotografija Aleksandra Rašina pod nazivom “Moji Himalaji” biće otvorena u sredu 4. oktobra u 19 sati, u Galeriji Kulturnog centra “Hadži Ruvim” Lajkovac.

Ovim činom biće ispunjena autorova dugogodišnja želja, da se u Lajkovcu u kome je proveo veći deo detinjstva i rane mladosti predstavi izložbom svojih fotografija.

Rašin je tokom dugogodišnjeg inpresivnog planinarskog iskustva imao priliku da fotografiše planinske predele na nekoliko kontinenata. Na svim svojim planinarskim pohodima neizostavno je imao foto i video opremu, kako bi sve zabeležio za večnost.

Na svom putešestviju po Srbiji, prva Rašinova samostalna izložbena postavka fotografija stiže i u Lajkovac. Na 25 kolor fotografija velikog formata biće predstavljen život Nepala, koji je Rašin kao vođa ekspedicija, pohodio desetak puta… Ovo je priča o Nepalu i Himalajima kroz objektiv Aleksandra Rašina.

Izložbena postavka fotografija Aleksandra Rašina pod nazivom „Moji Himalaji“ u lajkovačkoj galeriji biće dostupna javnosti do 12. oktobra.

Vašoj pažnji preporučujemo tekst iz Arhive portala lajkovacnadlanu.rs objavljen sredinom marta u susret otvaranju prve samostalne izložbe Aleksandra Rašina u Aleksincu:

Related posts

Leave a Comment