FILM „MUNJE OPET“ USKORO U LAJKOVCU

Nastavak kultne domaće komedije “Munje” Radivoja Raše Andrića pod nazivom  “Munje opet!” nedavno je premijerno prikazan u Beogradu, na sceni MTS Dvorane, a neposredno nakon beogradske premijere biće prikazan i na platnu lajkovačkog bioskopa.

Termin projekcije biće naknadno saopšten, a kako saznajemo u Kulturnom centru “Hadži Ruvim”, lajkovačka bioskopska publika će sasvim izvesno ovo filmsko ostvarenje imati priliku da vidi do kraja aprila.    

 Šta nas očekuje u nastavku “Munja”, u kome igraju Boris Milivojević, Sergej Trifunović, Ivana Zečević, Jelisavete Seka Sablić, Nikola Đuričko i drugi?

„Prošle su godine, a kod Popa i Mareta sve je isto: nema devojaka, nema keša, nema ni doživljaja. Kao i uvek, ne razumeju se sa svetom i novom muzikom koja vlada. Gojko cveta, kralj je Beča i uspešni muzički producent. Upravo je izbacio novi hit pevačice Mile Sile. Međutim, deo pesme je „pozajmljen“ od školskih drugara. Istovremeno velikodušni Gojko organizuje proslavu godišnjice mature u Beču jer velika većina odeljenja živi po svetu. Zna se ko jedini nije pozvan! Stare rane se ne zaboravljaju. Pop i Mare, bledi kao kreč, moraju u Beč. Na putu će sresti mlade šampione hemije i razne koloritne osobe/spodobe, među kojima i bivšu razrednu Smilju Torturu… Neka avantura počne, opet!…“

Related posts

Leave a Comment