ODBOJKAŠICE U SREDU DOČEKUJU NEMAČKI ŠVERIN U REVANŠ MEČU KUPA CEV

U revanš utakmici šesnaestine finala Kup CEV 2023 odbojkašice Železničara u sredu uveče dočekuju nemačku ekipu Šverin. Meč u Sportskoj hali Lajkovac počinje u 19 časova.

Svakako jedan od najznačajnijih mečeve sezone za Železničar. Pre pet dana u Nemačkoj domaći tim je pobedio sa ubedljivih 3:0, ali već tada je iz stručnog štaba stigla informacija da rezultat nije bio odraz pravog stanja u meču i signali da bi ekipa Železničara mogla da uzvrati u revanšu. Osim toga, zbog komplikacija sa letom, tim je bio umoran od skoro celodnevnog putovanja do istočnog dela Nemačke.

Foto: OK Železničar u Palmbergu

To praktično znači da bi sastav Branka Kovačevića na svom parketu trebalo da pobedi sa 3:0 ili 3:1, jer bi onda došao u situaciju da igra dodatni „zlatni set“ do 15 poena. Takve su propozicije CEV – pobede od 3:0 i 3:1 donose ekipi tri boda.

Odbojkašice Železničara poseduju nesporan kvalitet, verujemo da motivacija neće nedostajati, nadamo se samo da će utakmica od starta dobro krenuti za tim iz Lajkovca, što će psihološki puno značiti. Dragocena će biti podrška publike, tako da se očekuje veliki odziv Lajkovčana, svakako i ljubitelja odbojke i vernih navijača iz okruženja, sjajno navijanje i atmosfera u hali primerena meču sezone!

Related posts

Leave a Comment