CRVENA ZVEZDA DANAS U LAJKOVCU IGRA PRVU PRIPREMNU UTAKMICU

 

Crvena zvezda će u danas u Lajkovcu na stadionu FK Železničar igrati prvu pripremnu utakmicu protiv ekipe beogradskog IMT-a. Fudbalska utakmica počinje od 18 časova i shodno važećim merama u borbi protiv pandemije korona virusa, meč na stadionu iznad lajkovačke pruge biće odigran bez prisustva publike.

Naime, tim Crvene Zvezde je na pripremama na Divčibarama, a kako je najavljeno, Crvena zvezda će na Divčibarama ostati duže nego što je planirano. Plan je da Zvezda celokupne pripreme sprovede na Maljenu, pa je tako otkazan odlazak u Vrnjačku Banju, gde je prvobitno planiran drugi deo priprema.

Sada je Dejan Stanković zakazao i prvu proveru spremnosti ekipe Crvene zvezde i to baš u Lajkovcu, koji ima sjajnu sportsku infrastrukturu i izvanredne uslove za vrhunski fudbal. Prava je šteta jedino, što se meč mora odigrati bez prisustva publike, inače bi tribine bile dupke pune.

Dakle, Crvena zvezda će u Lajkovcu danas igrati prvu pripremnu utakmicu protiv ekipe IMT – a, a traže se i ostali protivnici. Poznato je samo da će Crvena zvezda imati generalnu probu na svom stadionu pred početak prvenstva. Kako saznajemo, želja Dejana Stankovića je da to bude tim iz inostranstva, ali je pitanje koliko će to usled opštih okolnosti uopšte biti moguće.

Related posts