KOŠARKAŠI POBEDILI U BANJI KOVILJAČI

U 12. kolu Druge regionalne lige – Zapad 1 – Grupa A košarkaši lajkovačkog Železničara savladali su Apač u Banji Koviljači sa 10:83. Ubedljiva pobeda lajkovačke ekipe nije dolazila u pitanje nijednog trenutka, a domaćin je bio efikasniji za jedan poen samo u trećoj četvrtini – sve ostale su pripale Železničaru.

Valjevski Radnički takođe nije dozvolio iznenađenje na gostovanju u Majuru, ali rezultat ipak nije bio tako ubedljiv: Miks (Majur) – Radnički 81:88.

U ostalim susretima sastaju se Mladost 2014 – MVP 3×3 (izgleda da utakmica na Ubu sinoć nije odigrana) i Šabac – Osečina.

Železničar i Radnički imaju po 10 pobeda i 22 boda, ali su Lajkovčani na prvom mestu zahvaljujući boljoj koš razlici. Šapčani imaju dve pobede manje i 18 bodova, ali danas igraju protiv Osečine i imaju zaostalu utakmicu protiv MVP 3×3, poslednjeg tima na tabeli. Ako ostvare pobede u ovim susretima izjednačiće se sa dve vodeće ekipe.

Sledećeg vikenda lajkovačke košarkaše očekuje vrlo bitan meč, jer u goste dolazi Šabac, mada će i gostovanje u Majuru u poslednjem kolu predstavljati izazov.

Related posts

Leave a Comment