ODBOJKAŠICE ŽELEZNIČARA ZAVRŠILE TAKMIČENJE U KUPU SRBIJE

TENT je prvi polufinalista 58. Kupa Srbije u konkurenciji odbojkašica. Ekipa iz iz Obrenovca je večeras u Lajkovcu, u prvoj utakmici četvrtfinala, savladala domaći Železničar sa 3:0, po setovima 25:21, 25:16 i 25:17, posle 70 minuta igre.

Umesto „dizelke“ večeras je Lajkovcem protutnjao TENT.

Još jednom su Obrenovčanke pokazale da su u fenomenalnoj formi na startu sezone, bez poraza u domaćim i međunarodnim takmičenjima. Očekivalo se da ovo bude najuzbudljivija utakmica četvrtfinala, ali je Železničar jednostavno bio nemoćan.

U svim setovima gošće su vodile sa velikom razlikom i teško su davale šansu odbojkašicama Železničara da im se primaknu. Samo u prvom setu su se približile na dva razlike, dok je u narednim setovima svaki pokušaj domaćeg tima da smanji razliku TENT brzo suzbijao.

U sastavu Branka Kovačevića najviše poena, po 10, osvojile su Milojević i Zelenović. Terel i Filipović dodale su po 6, Tomić 5, Žakić 4 i Stanojević 1. U redovima TENT-a najefikasnija je bila nekadašnja Željina odbojkašica Milana Rajlić sa 15 poena, zatim Mijatović sa 14 i Cvetković sa 10.

Preostale tri utakmice četvrtfinala odigraće se sutra (sreda, 1. novembar), a sastaće se Jedinstvo – Srem (18.00), Crvena zvezda – Spartak (18.30) i Ub – Inđija (19.00).

Related posts

Leave a Comment