KOŠARKAŠI I DALJE U IGRI ZA PRVO MESTO

Posle dve uzastopne pobede lajkovačkih košarkaša i subotnjeg poraza valjevskog Radničkog od Šapčana, KK Železničar ponovo je izbio na prvo mesto Druge regionalne lige – Zapad 1 – Grupa A.

U poslednjem kolu Železničar je u Lajkovcu, posle dosta neizvesnosti, pobedio ubsku Mladost 2014 sa 109:107, dok je u derbiju odigranom u Valjevu Šabac savladao Radnički sa 82:70. Prethodnog vikenda lajkovački košarkaši su se revanširali Osečini za poraz u prvom delu prvenstva i pobedili ih sa 89:77.

Železničar i Radnički imaju po devet pobeda i 20 bodova, ali Lajkovčani imaju bolju koš razliku. Šapčani imaju pobedu manje i 18 bodova, ali i jednu zaostalu utakmicu (protiv MVP 3×3, poslednjeg tima na tabeli) u kojoj imaju šanse da se izjednače sa dve vodeće ekipe.

Do kraja prvenstva ostalo je tri kola, tako da nas očekuje uzbudljiva završnica. Parovi 12. kola, koje se igra 5. marta, su: Apač (B.Koviljača) – Žeelzničar, Mladost 2014 – MVP 3×3,  Šabac – Osečina i Miks (Majur) – Radnički i porazu Lajkovčana.

Related posts

Leave a Comment