FINALE KUPA SRBIJE 6. MARTA, OD VEČERAS PREUZIMANJE ULAZNICA

Finale Kupa Srbije u obe konkurencije igra se 6. marta u Sportskoj hali Lajkovac, a Odbojkaški savez Srbije danas je saopštio i satnicu. Muško finale između Partizan Sokerbeta i Mladog radnika iz Požarevca igraće se od 16.30 sati, a finale u konkurenciji žena između našeg Železničara i Crvene zvezde počinje u 19 časova.

Obe utakmice će tradicionalno prenositi RTS 2, ali će i hala svakako biti ispunjena koliko to bude moguće. Najveće interesovanje sigurno vlada kod Lajkovčana, tako da je OK Železničar odlučio da verni navijači i ljubitelji odbojke od večeras mogu preuzimati besplatne ulaznice, svake večeri između 20 i 21 čas u prostorijama kluba (odnosno, dokle ih bude bilo).

Železničar je aktuelni branilac trofeja i trostruki osvajač nacionalnog kupa, u sezonama 2017/18, 2018/19 i 2020/21. Prilika je da sjajni tim koji je maestralno ukomponovao trener Branko Kovačević kruniše odlične igre ove sezone prvim trofejom. Za veliki podvig, kojem se nadamo, ima i dostojnog protivnika: Crvena zvezda ima kvalitetan i iskusan tim, koji je najveći deo sezone odigrao sjajno.

Nedelja 6. mart je prilika za veliko okupljanje Lajkovčana u Sportskoj hali, za novo ispisivanje istorije odbojke i sporta ovih prostora, kao i za još jednu veliku promociju varoši na Kolubari!

Related posts

Leave a Comment