DOPRINOS TURISTIČKE ORGANIZACIJE STOČARSKOJ IZLOŽBI

Tradicionalna septembarska Izložba priplodnih goveda simentalske rase je veliki i značajan događaj za Lajkovac , region i Srbiju, a u njenu organizaciju su pored glavnih nosilaca uključene po funkciji i brojne lokalne ustanove i preduzeća, koja su na to upućeni po prirodi svog posla.

Na 39. Izložbi priplodnih goveda simentalske rase “Kolubara 2021.”, koja će se u ponedeljak na Krstovdan održati u Lajkovcu, Turistička organizacija Opštine Lajkovac daje svoj doprinos, kao podršku ovoj tradicionalnoj manifestaciji. Prateći program manifestacije je ovoga puta prilagođen okolnostima pandemije.

Turistička organizacija opštine Lajkovac, za 39. izložbu goveda simentalske rase  “Kolubara 2021.” pobrinula se, pre svega, za binu sa koje će biti najavljeni učesnici i organizatori, eventualni govornici, puštane pobedničke fanfare  i prateći muzički efektii, te propagandi materijal sa turističkim motivima Lajkovca. Orkestar sa vokalnim solistima i plesni i etno ansambli, ovaj put biće izbegnuti, zbog situacije sa korona virusom, ali u nadi da će u idućoj jubilarnoj godini biti uslova da se priredi svečaniji kulturno umetnički  program uz učešće kulturno – umetničkih društava i izvornih grupa, u skladu sa značajem manifestacije.

Turistička organizacija Opštine Lajkovac ovom prilikom aranžiraće i mini štand sa štampanim propagandnim materijalom turističke ponude Opštine Lajkovac. S obzirom da tog dana Lajkovac pohode brojni gosti, ovo je svojevrsna prilika za promociju Lajkovca u svim segmentima, uključujući i promociju turističke ponude.

Related posts

Leave a Comment