RASVETLJENA SERIJA PROVALNIH KRAĐA U KUĆE LAJKOVČANA

Lajkovačka policija je upravo rasvetlila je seriju od deset krivičnih dela teških krađa, počinjenih provaljivanjem u kuće i trgovinu AMAN u Lajkovcu.


Protiv dva lica iz Beograda podnete su krivične prijave. Krivične prijave podnete su protiv J.J. i M.J. iz Beograda.


U interesu istrage je da se u ovom momentu ne iznosi više podataka, a ovo je svakako veliki uspeh lajkovačke policije, koja je rasvetlila seriju krivičnih dela koja su na ovom prostoru izvršena i koja su izazvala veliko uznemirenje i strah građana.


Na meti provalnika bile su mahom kuće viđenijih Lajkovčana, u kojima su provalnici očekivali bogatiji plen. Policija je blagovremeno ušla u trag počiniocima i kada se steklo dovoljno dokaza i elemenata o povezanosti slučajeva, podnete su krivične prijave.


Sledi sudski epilog gotovo filmske priče o seriji provalnih krađa, koju su dva Beograđanina počinila u Lajkovcu, kako saznajemo, tokom prethodnih nešto duže od godinu dana. Policija je sve vreme intenzivno radila na rešenju problema i sve je konačno rasvetljeno.


Portal LAJKOVAC NA DLANU je u više navrata pisao o ovom problemu, a prvi put u novembru 2019. godine, kada je zapravo sve i počelo: https://lajkovacnadlanu.rs/2019/11/07/kuce-na-meti-provalnika/https://lajkovacnadlanu.rs/2019/11/07/kuce-na-meti-provalnika/

Related posts

Leave a Comment