ŠKOLI U JABUČJU URUČENA DONACIJA “EUROPROMA”

“Danas je za našu školu jedan lep dan, jer nam je stigla donacija od kompanije Europrom. Radi se o multifunkcionalnom uredjaju u vidu štampača, skenera i fotokopira.


Na ovaj način smo podigli tehničke mogućnosti, a isti će doprineti brzini izvršavanja administrativnih poslova.
Zaposleni naše škole se srdačno zahvaljuju,” kaže Goran Milinčić, direktor OŠ “Dimitrije Tucović” u Jabučju.


Naime, oktobra meseca prošle godine, prilikom otvaranja mini marketa u Jabučju, “Europrom” je doneo odluku, da se od dana otvaranja objekta, pa sve do kraja godine, od svake kupovine obavljene u ovom objektu odrekne jednog dinara u korist donacije školi u Jabučju.


Kako je tada dogoveroneo između predstavnika “Europroma” i direktora OŠ “Dimitrije Tucović” u Jabučju Gorana Milinčića, a potom i najavljeno, donacija će biti namenjena onome što školi bude najneophodnije u trenutku realizacije donacije, a to je upravo donirani multifunkcionalni uređaj.


Ovim činom “Europrom” je i kroz objekat u Jabučju nastavio praksu podržavanja pravih vrednosti.

Sa lepom praksom negovanja i podržavanja pravih vrednosti, „Europrom“ nastavlja i u Pepeljevcu, s tim što je rok za prikupljanje sredstava u Pepeljevcu produžen do kraja februara. Od dana otvaranja objekta u Pepeljevcu (08. decembar), od svake kupovine obavljene u novootvorenom objektu u Pepeljevcu, „Europrom“ izdvoja po 1 dinar za donaciju školi u Pepeljevcu (Izdvojeno odeljenje OŠ „Mile Dubljević“ Lajkovac). Takođe je dogovoreno, da donacija bude namenjena nabavci onoga što školi bude neophodno u tom trenutku.

Povodom obe donacije, pošto je reč, kako skromno kažu, o maloj donaciji, kompanija “Europrom” će se oglasiti objedinjeno, nakon realizacije i akcije u Pepeljevcu, a škola u Jabučju javno izražava zahvalnost kompaniji “Europrom” na prispeloj donaciji.


Kompanija “Europrom” je i u segmentu donacije školama primer dobre prakse, na koji bi mogli i drugi da se ugledaju.

Related posts

Leave a Comment