APSOLUTNA PODRŠKA KANDIDATIMA KOJE JE PODRŽALA SNS NA IZBORIMA ZA ČLANOVE SAVETA MESNIH ZAJEDNICA U OPŠTINI LAJKOVAC

Izbori za članove Saveta mesnih zajednica na teritoriji opštine Lajkovac sprovedeni su uspešno u nedelju  18. aprila, a već narednog dana Opštinska izborna komisija usvojila je zapisnik o sprovedenim izborima i utvrđenim rezultatima za  članove Saveta mesnih zajednica. Time su rezultati sprovedenih izbora ozvaničeni.

Izbori za  članove Saveta mesne zajednice Donji Lajkovac biće ponovljeni 9. maja, jer je jedan od kandidata sa liste u toj mesnoj zajednici preminuo neposredno pred održavanje izbora.

U opštini Lajkovac, izbori za članove Saveta mesnih zajednica protekli su u znaku izlaznosti koja je bila na nivou izlasnosti svih prethodnih izbora za Savete mesnih zajednica, negde oko 20%.

Po sprovedenim izborima i proglašenim rezultatima, predsednik opštine Lajkovac Andrija Živković je rekao:

“Ono što je bitno je činjenica da su građani opštine Lajkovac prepoznali politiku i opštine Lajkovac i predsednika Aleksandra Vučića i Srpske napredne stranke u Lajkovcu i na nivou Srbije i opet dali apsolutnu podršku SNS, gde je od ukupno 116 kandidata u 17 mesnih zajednica, svih 116 kandidata koje je podržala SNS prošlo i dobilo skoro 100% glasova izašlih birača.

Nadam se još boljem radu i još boljem funkcionisanju Saveta mesnih zajednica na našoj teritoriji, tako da zajedničkim snagama i udruženo, njihovim predolzima i savetima u nekom budućem periodu u svim mesnim zajednicama uradimo pno što je u prethodnom period nedostajalo.”

Već tokom ove sedmice sastaće se većina novoizabranih članova Saveta mesnih zajednica, kako bi izabrali predsednike Saveta i što pre prionuli na posao.

Related posts

Leave a Comment