OTVARANJE MINI MARKETA EUROPROMA U PEPELJEVCU U UTORAK 8. DECEMBRA

Sledeći dosledno svoju poslovnu politiku i ambiciozne planove širenja mreže svojih maloprodajnih objekata, domaće trgovinsko preduzeće Europrom iz Valjeva u utorak 8. decembra otvara novoizgrađeni mini market u Pepeljevcu.


Nakon Lajkovca i Jabučja, ovo će biti treći po redu maloprodajni objekat Europroma na području opštine Lajkovac. Otvaranje objekta u Pepeljevcu je planirano i već ranije najavljeno za kraj godine, što znači da se i u godini pandemije Europrom uklapa i dosledno drži svih svojih planova, koje uprkos brojnim otežavajućim okolnostima izazvanim pandemijom uspeva da realizuje.

Upravo zbog epidemioloških mera koje su na snazi, zbog pandemije korona virusa i kako bi se prvenstveno izbegla masovnija okupljanja, izostaće uobičajeni protokol i dosadašnji prateći sadržaji svečanog čina otvaranja novog objekta Europroma.


Mini market u Pepeljevcu biće otvoren u 7 sati ujutru i čitav dan će biti u znaku svečanosti otvaranja novog objekta, s tim što ni u jednom momentu neće biti masovnijih okupljanja.


Konačno i Pepeljevac dobija svog novog “ljubičastog komšiju”. Meštani Pepeljevca, a i okolnih sela, sa nestrpljenjem očekuju otvaranje mini marketa Europroma. Snabdvanje stanovništva na seoskom području je izuzetno važan segment života na selu, a Europrom je to odavno prepoznao i sam postao prepoznatljiv upravo po tome, za razliku od stranih trgovinskih lanaca koji jednostavno nemaju ekonomski interes kada su seoska područja u pitanju.


Kompletan asortiman mini marketa Europroma u Pepeljevcu biće u potpunosti prilagođen potrebama stanovništva ovog kraja, a u objektu će raditi meštani Pepeljevca i okolnih sela.


Svečani čin otvaranja mini marketa u Pepeljevcu biće tokom celog dana u već prepoznatljivom maniru Europroma, pa ovaj događaj vašoj pažnji svakako preporučujemo, naravno uz poštovanje svih mera, nošenja maski i poštovanja distance prvenstveno.


U nastavku, Europrom ima vrlo ambiciozne planove na području opštine Lajkovac, a njihova realizacija ubrzo sledi.

Related posts

Leave a Comment