NEOČEKIVANI UBEDLJIV PORAZ ODBOJKAŠICA U OBRENOVCU

@leontijevic_photography

U utakmici petog kola Superlige Srbije za odbojkašice Železničar je u Obrenovcu neočekivano pretrpeo ubedljiv poraz sa 3:0, po setovima 25:18, 25:11 i 25:11. Poraz će ovih dana sigurno biti predmet analize Branka Kovačevića i njegovih saradnika u stručnom štabu, pogotovo što za dva dana sledi još jedan derbi, ovoga puta sa Jedinstvom iz Stare Pazove. Ova zaostala utakmica četvrtog kola igra se u Sportskoj hali Lajkovac u sredu od 19 časova.

Koliko lako je TENT dobio ovaj meč govori i podatak da je trajao samo 60 minuta. Železničar je igrao bez povređene Aleksandre Uzelac, ali i za TENT nije nastupala Stefana Pakić. Nijedna odbojkašica Železničara nije upisala dvocifren broj poena: najefikasnije su bile Rajlić sa 8 i Batinić sa 7, dok su Savić i Mirosavljević skupile po 5 poena.

Rezultati ostalih utakmica petog kola: Ub – Crvena zvezda 3:1, Beograd – Spartak 2:3 i Srem – Klek 3:0. Meč između Jedinstva i Partizana odložen je za 28. oktobar.

Na vrhu tabele su TENT i Ub koji imaju po pet pobeda, dok Železničar iz četiri odigrana susreta ima dve pobede i dva poraza.

Related posts