NOVOGODIŠNJI SPEKTAKL “PATTERSONA”

Dragana Tomić, vlasnica prve privatne škole engleskog jezika u Lajkovcu, organizovala je pravi Novogodišnji spektakl za polaznike Obrazovnog centra stranih jezika “PATTERSON” koji se nalazi u centru Lajkovca, preko puta Gradske kuće.

Slika je bila predivna: Deda Mraz sa paketićima stigao je u kočijama sa zapregom, a radost brojnih mališana i čitav događaj nisu promakli nikom u okruženju. Mališani su proveli predivne i sjajno osmišljene trenutke. Ovaj gest je izazvao opši respekt i upotpunio pretprazničnu atmosferu, koja je za mališane koji jezik uče u “PATTERSONU” bila posebna. Zapravo, stiče se utisak, da je za njih svaki dan poseban, a ovaj je samo bio drugima vidljiviji i Novogodišnji.

Inače, Dragana Tomić je prepoznatljiva upravo po talentu za rad sa decom, pa je njihov boravak u školi jezika uvek kreativno osmišljen, pristup originalan i pun prijatnih iznenađenja. Dešava se, recimo, da u neformalnom druženju uz kokice zajedno gledaju film bez prevoda i da na taj način spoje lepo i korisno…

Svako ko je imao priliku da vidi kako Dragana Tomić funkcioniše u svom poslu, morao je da spozna da je velika stvar kada radite ono što volite i ono što najbolje umete!

Nakon svih tranzicionih muka, stižu nam izgleda napokon i privatnici sa dušom.

Priču o Dragani Tomić možete pročitati na portalu LAJKOVAC NA DLANU, u tekstu https://lajkovacnadlanu.rs/2018/03/26/prva-privatna-skola-engeskog-jezika/?fbclid=IwAR1z-6V0Q1rPM19vdPSKefiBJ8Pr-nbGql-G5Q975RAr85LdqJiapQYUAKI od 26. marta 2018. godine.

Related posts