OTVOREN KAFIĆ U SPORTSKOJ HALI

Svečanim otvaranjem kafića, završena je još jedna faza kompletiranja saržaja novoizgrađene Sportske hale u Lajkovcu.
Novootvoreni kafić namenjen je svim posetiocima hale: sportistima, rekreativcima, navijačima, roditeljima koji dovode decu na treninge….Za opremanje kafića bilo je neophodno uložiti oko 600 hiljada dinara. Očekivanja su da će se ova investicija višestruko isplatiti, imajući u vidu svakodnevni broj posetilaca i korisnika usluga u ovom sportskom objektu. Nemanja Živković, direktor lajkovačke Ustanove za sport je naglasioi da će kafić biti izvor prihoda za Ustanovu za sport, kao i da se na ovaj način stvaraju mogućnosti za otvaranje novih radnih mesta, a najavio je i da se do polovine februara, očekuje i otvaranje teretane.
Prva predstojeća velika manifestacija u Sportskoj hali u Lajkovcu je tradicionalni Novogodišnji turnir u malom fudbalu koji će trajati od 25. decembra do 15. januara.
Predsednik opštine Lajkovac Andrija Živković, naglasio je da će ovaj objekat predstavljati i izvor prihoda za sportsku halu, i istakao da će povećanje obima posla u sportskoj ustanovi pratiti i povećanje broja zaposlenih.

Related posts