ŽELEZNIČAR PORAŽEN OD LIDERA

I na drugom prolećnom gostovanju, u 17. kolu Kolubarsko-mačvanske zone, Železničar je poražen sa 3:0. Danas se to dogodilo u Lipolistu protiv istoimene ekipe, koja se posle ovog kola ponovo izdvojila kao lider Zone, jer je lešnički Borac remizirao u Mionici.

Železničar se dobro držao sve do 60. minuta, kada je Popović načeo mrežu Živkovića. Sledeći gol pao je tek u 81. minutu, strelac je bio rezervista Ljuština, da bi konačan rezultat postigao Lazarević u nadoknadi vremena.

Centarfor Železničara Milan Pavlovic zadobio je povredu oko 15.-tog minuta utakmice, nakon čega je u igru ušao Milan Matić.

Ostali rezultati 17. kola: Radnički Valjevo – Mačva Bogatić 2:2, Ribnica – Borac Lešnica 2:2, Osečina – Rađevac 5:0, Hajduk Stanko – Divci 3:2 i Drina – Cer 3:0.

Tabela: Lipolist 32, Borac (L) 30, Radnički 27, Osečina 25, Drina, Mačva 1929, Divci i Železničar po 23, Ribnica 22, Rađevac 21, Hajduk Stanko 20 i Cer 11 bodova.

Sledeće nedelje u 15.30 Železničar dočekuje valjevski Radnički, kojeg je nedavno pobedio u finalu Kupa Kolubarskog okruga. Bez obzira na taj rezultat ovaj meč je komšijski derbi i uvek neizvestan. Bodovna razlika između većine timova nije velika, tako da je svaka pobeda značajna za konačni plasman.

Foto: Duško Cvijanović

Related posts

Leave a Comment