U UTORAK U LAJKOVCU PRVA UTAKMICA ČETVRTFINALA PLEJ-OFA PROTIV SREMA

U utorak kreće razigravanje za novog šampiona odbojkaške Superlige Srbije u ženskoj konkurenciji, u kojem će snage odmeriti osam najuspešnijih klubova ove sezone. Već u utorak od 19 časova, u Sportskoj hali u Lajkovcu, Železničar dočekuje Srem u prvoj utakmici četvrtfinala plej-ofa.

Na startu plej-ofa, podrška verne publike biće dragocena odbojkašicama i očekuju se prepune tribine u utorak na prvom četvrtfinalnom meču plej-ofa.  

  

Drugi meč se igra već u petak 29. marta u Sremskoj Mitrovici, takođe od 19 časova. Eventualna „majstorica” biće odigrana u varoši na Kolubari.

Ostali parovi četvrfinala plej-ofa su: Jedinstvo-Omladinac, TENT- Partizan Efbet i Crvena zvezda – Ub. Jasno je da će najneizvesnije biti u nadmetanju Beograđanki u Ubljanki, u kojem Crvena zvezda ima prednost domaćeg terena.

Odbojkašice Železničara su sinoćnom pobedom od 3:0 protiv Omladinca obezbedile treće mesto i lakšeg protivnika u prvoj rundi doigravanja. Već od polufinala teško je bilo šta prognozirati, bez obzira što su Jedinstvo i TENT bili dominantni tokom prvenstva i kup takmičenja. Sigurno je da je lajkovački sastav vrlo konkurentan u borbi za šampionsku titulu.

Iz Superlige direktno je ispao zrenjaninski Klek, dok će Radnički Blasters pokušati da sačuva superligaški status u baražu.

Related posts

Leave a Comment