FILM „NEDELJA“ U LAJKOVCU 21. FEBRUARA

Film “Nedelja”, čija je bioskopska premijera u prestonici bila 16. januara, a bioskopska distribucija otpočela 18. januara, na februarskom programu je Kulturnog centra “Hadži Ruvim” i već stiže u Lajkovac.

Na repertoaru lajkovačkog bioskopa biografski film “Nedelja” koji prati život jednog od najomiljenijih pevača na ovim prostorima Džeja Ramadanovskog je u sredu 21. februara. Planirane su dve projekcije u sali lajkovačkog bioskopa, prva od 17.30 i druga od 20 časova. Cena ulaznice je 400 dinara.

Film je nastao po ideji producenta Vladana Anđelkovića i scenariste Stefana Boškovića.

Glumačku ekipu čine Husein Alijević, Marko Janketić, Stefan Vukić, Aleksej Bjelogrlić, Alen Selimi, Ana Pindović, Zlatan Vidović, Maša Đorđević, Milica Janevski, Stojša Oljačić, Bajram Severdžan, Nela Mihajlović i drugi.

Scenario je napisao Stefan Bošković, a režija je poverena Nemanji Ćeraniću.

Režiseri filma „Nedelja“, životne priče Džeja Ramadanovskog, su Nemanja Ćeranić, Miloš Radunović. Film je rađen po scenariju Stefana Boškovića.

U ovom filmu je korišćena veštačka inteligencija kako bi se na pevanje Huseina Alijevića dodala boja glasa koju je imao Džej Ramadanovski.

Inspirisan istinitim događajima, film donosi priču o Džeju iz najranije mladosti pa sve do velikog uspeha koji je ostvario. Iako nije imao lako detinjstvo, koje je proveo uglavnom na ulici ili u popravnom domu, Džej je uspeo da zauzme svoje mesto na muzičkoj sceni i kroz pesme postane deo života mnogih. Džej je narator filma koji nas vodi ne samo kroz svoj život, nego i kroz život Dorćola u tom periodu…

Za samo prve tri nedelje prikazivanja u Srbiji i regionu film “Nedelja” pogledalo je 400.000 gledalaca, saopštili su distributeri.

Related posts

Leave a Comment