ŽELEZNIČAR POBEDIO VLADIMIRCE, ZADRUGAR PORAŽEN U PRNJAVORU

Odlična igra i nova tri boda za FK Železničar u drugom kolu prolećnog dela, odnosno u 15. kolu Kolubarsko-mačvanske zone. Železničar je danas na svom terenu pobedio Jedinstvo iz Vladimiraca sa 2:0, dok je Zadrugar na gostovanju u Prnjavoru poražen sa 3:1.

Ovom pobedom „dizelka“ se popela na treće mesto, sa dva boda manje od Kačera, a Zadrugar je deseti.

Po lepom danu, na dobro pripremljenom terenu i pred dosta navijača Železničar je od starta pokazao da je kavlitetniji protivnik. Međutim, puno je propušteno šansi u prvom poluvremenu, koje je završeno rezultatom 0:0. I u nastavku se ekipa mučila da postigne gol, trener Anđić je intervenisao uvođenjem Simeunovića i rotacijama nekih igrača na terenu, što je dovelo do vođstva, a ubrzo i do drugog pogotka.

Praktično je meč rešen za četiri minuta.

Prvi gol postigao je Tomić iz penala u 73. minutu, a drugi Sofronić u 77. Pobeda je mogla biti i ubedljivija, ali je domaća ekipa propustila još nekoliko šansi do kraja utakmice. Meč je protekao u korektnoj i fer igri.

Sve je bilo dobro za Zadrugar u Prnjavoru do 70. minuta, jer je tim iz Lajkovca vodio sa 1:0. Pogodak je postigao Stefan Ignjatović u nadoknadi prvog poluvremena. Međutim, domaći preko Ljuštine dolaze do izjedanačenja u 70. minutu, a sedam minuta kasnije Petrović dovodi Mladost u vođstvo. Tri boda za domaći tim „overava“ Ristić u petom minutu nadoknade.

Ostali rezultati 15. kola: Radnički (Va) – Borac (Lešnica) 1:1, Ribnica – Osečina 3:0, Kačer – Cer 0:2 i Radnički (Klupci) – Divci 1:2. U ovom kolu slobodno je bilo Vrelo Sport.

Tabela: Vrelo Sport 31, Kačer 25, Železničar 23, Divci 22, Radnički (Va) i OFK Osečina 20, , a po 17 Borac 18, Mladost i Cer po 17, Zadrugar 16, Radnički Klupci 15, Jedinstvo 14, Ribnica 12 bodova.

Related posts

Leave a Comment