ODBOJKOŠACE MAKSIMALNIM REZULTATOM POBEDILE RADNIČKI

Odbojkašice Železničara nisu večeras dozvolile iznenađenje kakvo je Radnički Blasters priredio Jedinstvu, tako da su u prvoj utakmici 17. kola Superlige Srbije savladale beogradsku ekipu sa 3:0, po setovima 25:18, 25:21 i 26:24.

Pojačani Radnički je pružio dobar otpor, pogotovo u trećem setu. U tom periodu igre gošće su bile najvećim delom u vođstvu, da bi sastav Branka Kovačevića sustigao razliku, dobio set sa 26:24 i stavio tačku na ovu utakmicu. Železničar je dominirao u bloku i imao osam as servisa naspram jednog sa strane Radničkog.

Poene za „dizelku“ osvojile su: Tomić i Veltman po 9, Milojević 7, Ivanović i Koprivica po 6 i Žakić 3. Kod Beograđanki najefikasnije su bile Drevnjok sa 12 i Ceazar sa 9 poena.

Ostale utakmice 17. kola igraju se u subotu i nedelju i u njima se sastaju: Partizan Efbet – Klek, Ub – Spartak, Srem – Crvena zvezda, Jedinstvo – Inđija i Omladinac – TENT.

Železničar je na trećem mestu sa 13 pobeda. Crvena zvezda na četvrtom mestu ima pobedu manje, ali sutra igra svoj meč u Sremskoj Mitrovici.

Related posts

Leave a Comment