FK ŽELEZNIČAR DOBIO SISTEM ZA ZALIVANJE TERENA VREDAN 1,1 MILIONA DINARA

Stadion lajkovačkog FK „Železničar“ dobio je najsavremeniji sistem za zalivenje terena. U toku je instaliranje softverskog sistema i svega neophodnog za njegovo funkcionisanje.

Sredstva za nabavku sistema za zalivanje u iznosu od 1,1 miliona dinara obezbeđena su iz opštinskog budžeta.

“Odvojili smo 1,1 miliona dinara za izgradnju modernog sistema zalivanja fudbalskog stadiona Železničara. Nastavljamo sa izgradnjom sportske infrastrukture kako bi stvorili što bolje uslove za bavljenje sportom na teritoriji naše opštine,“ saopštio je predsednik Privremenog organa opštine Lajkovac, Andrija Živković.

„Sistem za zalivanje će značajno olakšati i omogućiti kvalitetno održavanje terena. Da bi teren bio na vrhunskom nivou, neophodno mu je obezbediti optimalnu navodnjavanje za najkraće moguće vreme i bez gubitaka. Sistem je potpuno automatizovan, njime se može upravljati i daljinskim putem, što obezbeđuje zalivanje terena onda kada je to potrebno i koliko je potrebno. Danas je gotovo nemoguće zamisliti kvalitetne terene fudbalskih klubova bez savremenog sistema za zalivanje”, kažu iz Uprave FK Železničar, dodajući da novonabavljeni sistem za zalivanje ima sjajne tehničke mogućnosti.

Iz uprave kluba kažu, da je ova novina još jedna u seriji pozitivnih promena u FK Železničar i da će klub nastaviti sa osavremenjavanjem i napretkom u svakom aspektu funkcionisanja.

Related posts

Leave a Comment