DERBI PROTIV TENT-a U NEDELJU U OBRENOVCU

Posle dva lakša protivnika i rutinskih pobeda, odbojkašice Železničara očekuje veoma teško gostovanje u Obrenovcu. Utakmica osmog kola Superlige Srbije igra se u nedelju 26. novembra od 18 časova, u SKC Obrenovac.

Uz Jedinstvo, TENT je ekipa koja je najviše pokazala ove sezone. U prošlom, sedmom kolu doživele su prvi poraz u svim takmičenjima i to upravo od aktuelnih šamionki iz Stare Pazove. Pre dva dana dobile dobile su Crvenu zvezdu u Beogradu u prvoj utakmici polufinala Kupa Srbije, i tako napravile značajan korak do finala.

Ove jeseni Železničar i TENT su se susreli u kup utakmici u Lajkovcu, koju su Obrenovčanke prilično lako dobile. U međuvremenu, dosta toga se složilo u igri sastava Branka Kovačevića i sigurno će pružiti znatno jači otpor. S druge strane, odbojkašice TENT-a dosta su umorne zbog igranja u tri takmičenja, i to na visokom nivou. To je u izjavi donekle potvrdio i šef stručnog štaba Igor Žakić, nakon iscrpljujućeg kup meča u pet setova sa Crvenom zvezdom, kojem je prethodila utakmica sa Jedinstvom takođe u pet setova.

Kada se sve sabere, verujemo da će ovaj meč biti neizvesniji od prethodnog, a očekuje se i značajna podrška navijača iz Lajkovca u obližnjem Obrenovcu.

Parovi osmog kola: Spartak – Jedinstvo (večeras), subota: Radnički Blasters – Klek, Partizan Efbet – Crvena zvezda, Ub – Omladinac, Inđija – Srem i TENT – Železničar (nedelja).

Related posts

Leave a Comment