REZULTATI PRVOG KUPA LAJKOVCA

Juče, prvog dana Prvog kupa Lajkovca za mlađe kategorije, u fer i sportskom nadmetanju u generaciji 2012. prvo mesto zauzela je ekipa FK Kolubara (crni) pobedivši u finalu ekipu Akademije fudbala. U borbi za treće mesto od ekipe KMF RB uspešnija je bila ekipa FK Kolubara (zeleni). Za najboljeg golmana proglašen je Zarije Vučetić iz ekipe FK Kolubara crni, dok je najbolji strelac Relja Gajić iz ekipe FK Kolubara (crni).

Što se tiče generacije 2013 pobedik je ekipa FK Tešnjar, koja je u finalu savladala ekipu ŠF Senjak. 3 mesto pripalo je ekipi KMF RB pobedom nad FK Kolubarom. Najbolji golman je Nenad Dimitrijević iz FK Tešnjar, a najbolji strelac Petar Nedeljković iz ŠF Senjak.

U sjajnim uslovima koje nudi stadion “FK Železničar” danas, drugog dana Prvog kupa Lajkovca takmičenje u kategoriji 2014. godišta obeležilo je nadmetanje čak 12 ekipa od kojih je prvo mesto zauzeo FK Radnički Valjevo( plavi ), drugo FK Olimpik Beograd,a treće mesto pripalo je FK Crvena Zvezda. Za najboljeg golmana proglašen je Milan Martinez iz Fk Olimpik, a najbolji strelac je Aleksej Ranković  iz FK Radnički (plavi) sa šest pogodaka .

U generaciji 2015. prvo mesto  zauzela je ekipa FK Radnički (plavi) , drugo mesto je pripalo ekipi Kolubara Kids , dok je treće mesto ekipa ŠF Real 28 iz Lazarevaca. Za najboljeg strelca proglašen je Kosta Mihajlović iz ekipe FK Radnički (plavi), a najbolji golman je Balša Davidović iz ekipe ŠF Real 28 Lazarevac.

Što se tiče najmlađe generacije na turniru 2016. na prvom mestu je ekipa FK Crvena Zvezda, drugo mesto pripalo je ekipi Jedinstvo Vladimirci, dok je trećeplasirani  FK Železničar Lajkovac.

Igrač sa najviše pogodaka je Jakša Marković iz FK Crvena Zvezda, dok je najbolji golman Lazar Đokić iz FK Železničar .

Organizatori Prvog kupa Lajkovca upućuju čestitke pobednicima i izražavaju veliku zahvalnost svim učesnicima i publici.

Related posts

Leave a Comment