ZA MILOŠEVU POBEDU!

Humanitarna fondacija BUDI HUMAN – Aleksandar Šapić pokrenula je danas akciju prikupljanja novčanih sredstva za Miloša Markovića (1993) iz Strmova.

Sredstva u iznosu od 5,9 miliona dinara su Milošu potrebna za transplantaciju bubrega i lečenje u inostranstvu, laboratorijske analize, kontrolne preglede, lekove, suplemente kao i za putne troškove i troškove smeštaja u toku lečenja.

Miloš je 2016. godine posatavljena dijagnoza, a od 2018. godine otpočet je hemodijalizni program lečenja od kada odlazi na hemodijalize 3 puta nedeljno po 4 sata. Više puta je hospitalizovan u Klinici za nefrologiju VMA, ustanovljeno mu je više dijagnoza, a pre 4 godine urađena je obrada za kadaveričnu transplantaciju bubrega.

S obzirom da se Miloševo zdravstveno stanje pogoršalo i da nema mogućnosti za transplantaciju bubrega u Srbiji, potrebno je da hitno ode u kliniku u inostranstvo u kojoj je moguće da obavi transplantaciju.

Miloš nije u mogućnosti da samostalno obezbedi finansijska sredstva neophodna za transplantaciju i lečenje u inostranstvu, pa se ovim putem obraća svim humanim ljudima da mu pomognu svojim donacijama kako bi što pre otišao na lečenje.

Za Miloševu pobedu!  Budimo humani!

Pomozimo Milošu!

O Milošu smo pisali pre godinu dana, pa vašoj pažnji preporučujemo tekst iz arhiva portala lajkovacnadlanu.rs koji će vam pomoći dabolje upoznate ovog hrabrog momka:

Related posts

Leave a Comment