USPEH DUNJE, JANE I PETRE NA DRŽAVNOM PLIVAČKOM PRVENSTVU

Proteklog vikenda u Kragujevcu je održano Prvenstvo Srbije za pionire u plivanju na kom je učešće uzelo 36 klubova sa oko 250 najboljih takmičara u ovoj uzrasnoj kategoriji.

Tri članice PK “Lajk” Lajkovac, prema sporazumu o poslovno – tehničkoj saradnji sa PK “Crvena Zvezda” Beograd, nastupale su ovog puta u crveno – belom “dresu” i doprinele velikom uspehu.

Dunja Jablanović, Petra Piper i Jana Jovanović su kao deo crveno – bele ekipe postale najbolja ženska ekipa na ovom prvenstvu, državne prvakinje u štafeti slobodnim stilom u kategoriji pionira. Od ukupno 10 medalja koje su ostvarile plivačice Zvezde devojke iz lajkovačkog Plivačkog kluba “LAJK” su učestvovale u sedam, što pojedinačno – što kao članice šampionskih štafeta 4×50 slobodno i 4×50 mešovito.

Uprava PK “Lajk” je prezadovoljna ostvarenim rezultatom na ovom državnom takmičenju i ovom prilikom se posebno zahvaljuje direktoru hotela “Vrujci” Ivanu Radoviću na razumevanju i pomoći da se završni deo priprema za ovo takmičenje obavi u zatvorenom bazenu pomenutog hotela.

Related posts

Leave a Comment