RIBOLOVAČKA MANIFESTACIJA U SUBOTU 8. JULA

Svojevrsna tradicionalna uvertira u program manifestacije Dani Lajkovca je takmičenje ribolovaca u pecanju i kuvanju riblje čorbe na Kolubari.

Uz sportski pozdrav BISTRO, Opštinska organizacija sportskih ribolovaca “Šaran” Lajkovac organizuje u subotu 8. jula na reci Kolubari , kod Ribolovačkog doma u blizini Jolića vodenice, povodom Dana udruženja, tradicionalna takmičenja u pecanju (na plovak i slobodni stil) i kuvanju riblje čorbe.

Kontakt telefon za prijave takmičara je: 063/ 88 – 69 – 940.

U dve kategorije: za seniore i juniore, takmičenje u pecanju je samo za članove udruženja, dok za takmičenje u kuvanju riblje čorbe mogu da se prijave i oni koji nisu članovi ribolovačkog društva.

Kako iz Opštinske organizacije sportskih ribolovaca Šaran navode, broj mesta za takmičare u pecanju je ograničen, stoga se pozivaju svi zainteresovani učesnici da se prijave najkasnije do 7. jula u 20 časova. Ako bude slobodnih mesta, prijave će biti moguće i do samog početka takmičenja. Ono što je značajno istaći je da takmičenje u pecanju na plovak za seniore počinje u 8 časova, dok za juniore počinje u 9 časova, slobodni stul od 10 časova, a nadmetanje u kuvanju riblje čorbe počinje u 10 časova.

Učesnike takmičenja očekuju prikladne nagrade.

Organizator manifestacio pobrinuo se i za bogat program i druženje i zabavu uz glumce i muziku.

Ova lepa masovna manifestacija lajkovačkih ribolovaca prerasla je u tradiciju i okuplja veliki broj i učesnika i posetilaca, ne samo iz Lajkovca, već i šireg okruženja.

Prema dosadašnjem iskustvu, lajkovački ribolovci pokazali su se kao odlični organizatori i sjajni domaćini.

Ovo je svakako lepa prilika, da se uz osmišljen program jedne od brojnih ovdašnjih julskih manifestacija, provede dan na reci Kolubari.

Related posts

Leave a Comment