REMI ŽELEZNIČARA U MIONICI, ZADRUGAR SUTRA DOČEKUJE CER

Železničar je danas u Mionici odigrao svoj meč 23. kola, a utakmica protiv Ribnice završena je bez golova. I posle ovog remija Železničar ostaje u gornjem delu tabele, na četvrtom mestu.

Zadrugar sutra od 17 časova dočekuje Cer iz Petkovice.

Meč u Mionici završen je najnepopularnijim rezultatom, a posmatrači prenose da nije viđena nijedna izgledna šansa za gol, ni za domaćina ni za Lajkovčane. Bila je to tvrda, izjednačena utakmica dva tima sličnog kvaliteta.

Sudija Stošić iz Smedereva podelio je čak osam žutih kartona, od toga pet fudbalerima Železničara, i jedan crveni – domaćem fudbaleru Vukoviću i to u četvrtom minutu nadoknade vremena. Crveni karton je Vuković dobio zbog rasprave sa Sofronićem, u kojoj je očigledno preterao, dok je najbolji strelac „dizelke“ opomenut žutim kartonom.

Danas su odigrana još dva meča 23. kola , u kojima je Kačer pobedio Radnički u Valjevu sa 2:1, dok su u Vladimircima Jedinstvo i Borac iz Lešnice odigrali 2:2.

Sutra igraju: Zadrugar – Cer, Vrelo Sport – OFK Divci i OFK Osečina – Radnički Klupci. Slobodna je Mladost iz Prnjavora.

Related posts

Leave a Comment