PLANINARI ĆIRE ORGANIZOVALI TURNIR U STONOM TENISU

Planinari Ćire, uz pomoć Stonoteniskog kluba Železničar Lajkovac i Ustanove za sport, organizovali su juče u Sportskoj hali Lajkovac turnir za planinare u stonom tenisu.

„Najave  lošeg vremena, praznici, pa smo iskoristili nedelju za ovaj vid druženja i ujedno da promovišemo ovaj sport jer smo imali svu neophodnu logistiku. Predsednik STK Železničar Nenad Marković dosta je pomogao ustupajući opremu i pomoć pri organizaciji najmlađih. Ne zna se ko su bili veća “deca” odrasli ili osnovci.

Popodne je proletelo uz druženje i neka nova poznastva, jer nas je bilo sa svih strana. Imali smo naših članova iz Valjeva, Lazarevca, Brgula, Radljeva i naravno  sa naše teritorije. Najviše dece, naših članova bilo je iz Jabučja iz OŠ “Dimitrije Tucović” sa kojom imamo izuzetnu saradnju i ovom prilikom zahvaljujemo se nastavniku geografije Živanu Radiću na animaciji dece, kao i direktoru škole Goranu Milinčiću koji sve naše aktivnosti vezane za decu podržava“, rekao je u ime organizatora turnira Vladan jakovljević.  

Turnir je buo takmičarskog karaktera, pa su najuspešniji takmičari nagrađeni diplomama.

Related posts

Leave a Comment