LAKA POBEDA, A I PRIZNANJE ZA UZELAC

Prema očekivanju, lajkovačke odbojkašice večeras su pred svojom publikom lako i ubedljivo savladale Novi Sad sa 3:0, po setovima 25:13, 25:12 i 25:11.

Pred početak utakmice upriličena je mala svečanost na kojoj su Aleksandri Uzelac uručena priznanja kao najboljoj odbojkašici u januaru.

Dragomir Gerasimović, delegat Superlige Srbije, predao je Aleksandri trofej namenjen najboljoj odbojkašici u januaru, a Aleksandar Janjić, direktor filijale Valjevo Banke Poštanska štedionica, generalnog sponzora odbojkaških liga u Srbiji, ček na 500 evra.

Uzelac je najbolji server lige, a nalazi se među najboljim odbojkašicama domaćeg prvenstva u još nekoliko statističkih kategorija.

Aleksandra je bila i najefikasnija u večerašnjoj utakmici sa 15 poena, Vanja Ivanović osvojila je 12, Kubanka Rozales 10, Mina Stanojević 7 itd. Trener Branko Kovačević večeras je pružio priliku svim odbojkašicama i skoro sve su osvojile poene.

Ostali rezultati 17. kola: Spartak – Crvena zvezda 0:3, Inđija – Partizan Efbet 1:3, Srem – Ub 0:3 i Jedinstvo – TENT 3:0. Omladinac – AS Batajnica igraju u nedelju.

Železničar je prvi sa 16 pobeda i 46 bodova, koliko ima i Jedinstvo sa utakmicom više odigranom, Crvena zvezda 14, Ub 13, TENT 11, a Spartak devet pobeda.

U sledećem kolu Železničar očekuje vrlo važan meč u Beogradu sa Crvenom zvezdom, a zatim još jedan derbi: u Sportsku halu stiže veliki rival iz komšiluka – Ub.

Related posts

Leave a Comment