FUDBALERI ŽELEZNIČARA PORAŽENI NA SVOM STADIONU

Posle prošlonedeljnog remija Železničara na gostovanju u Raškoj protiv Trepče iz Kosovske Mitrovice, ljubitelji fudbala u Lajkovcu očekivali su povoljan rezultat u današnjem meču protiv kragujevačke Sušice. Međutim, Železničar je na svom stadionu poražen sa 3:1.


Jedini gol za Železničar postigao je Darko Đukić u 60. minutu, dok su strelci za goste bili Petrović u 32. i Đurđević u 58. i 87. minutu. Kuriozitet je da su gosti dobili čak sedam žutih kartona.


Bila je to utakmica na dosta dobrom prvenstvenom nivou, u kojoj je Sušica bolje iskoristila svoje šanse. Kragujevčani su vodili sa 1:0 od prvog poluvremena, povisili na 2:0 u drugom, Železničar je vrlo brzo smanjio na 2:1, ali su sve nade domaćih raspršene kada je Đurđević postigao svoj drugi pogodak u 87. minutu.


Za Železničar su igrali: Ranković, Bošković (Matović), Đermanović, Mitrović, Tintor, Radenković, Đukić, Vujičić, Lakušić (Rakić), Petrović, Stevanović.


Iz ovog kola izdvajamo da je ubsko Jedinstvo nastavilo sa dobrim prolećnim startom pobedom na gostovanju u Gruži, kao i da je Budućnost Krušik odigrala nerešeno, bez golova, u Tutinu. U derbiju kola dva vodeća kluba Budućnost Arilje i Sloga iz Požege odigrali su 1:1. Užička Sloboda je ubedljivo sa 4:1 pobedila Bane u Raškoj, a Trepča sa 2:0 Šumadiju u Aranđelovcu.


Lajkovčani su i dalje na 13. mestu (od 18 klubova) sa 23 boda, dok prvi naredni klub ispod granice za opstanak, Tutin, ima bod manje. U narednom kolu Železničar igra u Požarevcu protiv Mladog radnika, najavljeno je da će to biti 20. marta.

Related posts

Leave a Comment