SAOPŠTENJE OPŠTINSKOG ODBORA SRPSKE NAPREDNE STRANKE LAJKOVAC

Danas smo, po ko zna koji put imali prilike da svedočimo beščašću opozicije u skupštini Srbije. Ovoga puta još većem i poraznijem nego ijednom do sada.

Ono što smo mogli videti u uživo prenosu na televizijskim ekranima prevazilazi i najcrnje slutnje koje je iko od nas imao nakon prošle sednice skupštine o Kosovu i Metohiji kojoj je prisustvovao predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

Umesto jedinstva našeg naroda koje je trebalo da bude ovaploćeno danas u najvišem zakonodavnom telu naše zemlje, svedočili smo reviji primitivizma, nasilja i laži koju su nam priredili poslanici opozicije.

Zar je to slika koju je trebalo da pošaljemo u svet danas? Poslanici koji jurišaju iz svojih klupa da linčuju predsednika Srbije? Salve uvreda i laži, beslovesni transparenti u skupštinskoj sali kojima upravo oni koji su dali sve što su mogli i stigli u vezi sa Kosovom i Metohijom, optužuju Aleksandra Vučića za izdaju našeg naroda na Kosovu i Metohiji, u morbidnoj predstavi koju su režirali?

Na njegove stoičke odgovore na svaku njihovu optužbu, kojima je sve laži kvazi-patriota i dobrovoljnih  davalaca tuđe krvi argumentovano i sistematski uništavao, opozicija je imala samo jedan odgovor – uvrede, laži i pretnje.

Da nesreća bude veća, oni su uspeli u svojoj nameri danas. Ne, nisu smenili Vučića, nisu uspeli ni da ga ponize, niti razobliče kao izdajnika, jer on to nije. Ni suludi plan o upadu u Skupštinu i paljenju iste u maniru petog oktobra nisu uspeli da sprovedu u delo, jer čak ni za takve vandalske akte nemaju podršku naroda Srbije.

Uspeli su, braćo i sestre, da po ko zna koji put našoj Srbiji navale teret na leđa, u najnepovoljnijem trenutku za to. U trenutku kada predsednik Vučić i naš pregovarački tim očekuju dalji pregovori sa Prištinom, našli su za shodno da sopstvenu zemlju udare ispod pojasa, daju municiju našim protivnicima.

Aljbin Kurti je bio sateran u ćošak, pod pritiskom Zapada do juče zbog mudre politke našeg rukovodstva, ali zahvaljujući pomoći naše opozicije, koliko danas sprema talase demonstracija na Kosovu i Metohiji kako bi osujetio sve pritiske da Priština formira Zajednicu srpskih opština. Posle naslovnica albanskih medija na kojima se zahvaljuju Vuku Jeremiću, uskoro se možemo nadati novim pohvalama i zahvalnicama na račun lažnih patriota iz naše opozicije, u svim albanskim novinama, sam Bog zna da su ovim beščaćem u Skupštini Srbije danas to zaslužili.

Opštinski odbor srpske napredne stranke Lajkovac pruža punu i bezrezervnu podršku politici predsednika Aleksandra Vučića i njegovoj borbi za Kosovo i Metohiju. Put kojim on vodi Srbiju pokazao se kao put prosperiteta, mira i sigurnosti i njime naš narod treba da nastavi u budućnosti i njime moramo nastaviti u budućnost.

Related posts

Leave a Comment