NOVOGODIŠNJA ČESTITKA PREDSEDNIKA SKUPŠTINE OPŠTINE LAJKOVAC NENADA DŽAJEVIĆA

Dragi sugrađani,

Na kraju ove 2022. godine, zahvaljujemo se svim ljudima koji su dali doprinos da život svih Lajkovčana bude bolji i uspešniji. U novoj godini želim svim sugrađanima da solidanošću, međusobnim uvažavanjem i posvećenošću našu zajednicu učine još boljim mestom za život.

Verujem da vreme koje dolazi donosi nove inevesticije i nove mogućnosti, koje ćemo iskoristiti za dalji napredak i razvoj opštine Lajkovac, a i poboljšanje uslova za život svakog stanovnika naše opštine. Ako sagledamo rezultate ostvarene u proteklih 12 meseci, videćemo da je prošla godina u Lajkovcu  bila period važnih projekata, u kojem smo nastavili rad na poboljšanju uslova života, obnovi i uređenju infrastrukture, zapošljavanju, kao i u svim ostalim segmentima. Verujem da vreme koje dolazi donosi novu energiju i mogućnosti, koje ćemo iskoristiti za dalji napredak i razvoj našeg mesta i poboljšanje uslova za život svakog čoveka u našoj opštini.

Želim da nam svima naredna godina donese dobro zdravlje i puno ličnih i poslovnih uspeha. Takođe, želeo bih da sa mnogo više entuzijazma i energije gledamo u budućnost, te da svako lično napravi korak više ka boljem. Da se međusobno uvažavamo i poštujemo, podržavamo i čvrsto verujemo da će svaka naredna godina biti uspešnija.

U ime odbornika Skupštine opštine Lajkovac i u moje ime, želim vam srećne novogodišnje i božićne praznike.

Nenad Džajević, predsednik Skupštine opštine Lajkovac

Related posts

Leave a Comment