ŠTAND TURISTIČKE ORGANIZACIJE NA MANIFESTACIJI “ULICA OTVORENOG SRCA”

Manifestacija „Ulica otvorenog srca“ Lajkovac 2023. biće održana drugog dana Božića, 8. januara na trgu ispred Gradske kuće. Organizator manifestacije je KC „Hadži Ruvim“, generalni pokrovitelj je opština Lajkovac, a učešće u manifestaciji uzeće brojni subjekti.

Posetioce očekuje bogat i raznovrstan program, a manifestacija koja postaje tradicionalna je svojevrstan novogodišnji poklon sugrađanima, posebno onim najmlađima.

Organizator manifestacije KC „Hadži Ruvim“ Lajkovac pozvao je blagovremeno sve zainteresovane građane da se prijave za učešće na novogodišnjem mini sajmu rukotvorina i proizvoda, koji će biti održan u okviru programa „Ulica otvorenog srca Lajkovac 2023“.

U okviru manifestacije „Ulica otvorenog srca“, organizator je raspisao i konkurs: literalni i likovni konkurs na temu humanosti i konkurs za najlepšu masku.

Učesnici konkursa za najlepšu masku mogu biti deca predškolskog uzrasta i uzrasta od I do IV razreda osnovne škole.

Učesnici maskenbala će moći da se prijave za učešće u takmičenju 8. januara u periodu od 11 do 12 časova, na štandu Turističke organizacije Opštine Lajkovac, koji će biti postavljen na Gradskom trgu Opštine Lajkovac.

Štand Turističke organizacije Opštine Lajkovac, biće tog dana opremljen komletnim promotivnim materijalom, u cilju što obuhvatnijeg predstvljanja turističkog potencijala opštine Lajkovac, najavljuju iz  Turističke organizacije opštine Lajkovac. 

Proglašenje pobednika svih umetničkih konkursa, kao i uručivanje nagrada, biće obavljeno u okviru programa manifestacije „Ulica otvorenog srca“, koja će biti održana 8. januara 2023. godine, sa početkom u 11 časova, na Gradskom trgu u Lajkovcu.

Božićnom mini sajam rukotvorina i proizvoda, bićei održan 8. januara 2023. godine, u periodu od 10 do 15 časova, u okviru programa „Ulica otvorenog srca 2023. godine“. Poziv je otvoren do 30. decembra, a 5 dana po isteku poziva svi prijavljeni će biti obavešteni o izboru učesnika.

Od samog starta bilo je nesumnjivo sa će lajkovačka manifestacija „Ulica otvorenog srca“ zaživeti i postati tradicionalna.

Manifestacija koja sadrži obilje zanimljivih dešavanja uspeva upotpunosti da animira najmlađe, ali podjednako i starije sugrađane. U osnovi, ovo je jedna lepa lajkovačka manifestacija, koja okuplja veliki broj realizatora, učesnika i posetilaca i daje poseban pečat novogodišnjim i božićnim praznicima, a koja najveću radost donosi najmađima, kojima je i namenjena. Deca imaju lepu priliku da provedu dan u prazničnom raspoloženju, kreativno osmišljen brojnim zanimljivim programima, a Lajkovac postaje prepoznatljiv po jednoj masovnoj manifestaciji – “Ulici otvorenog srca”.

Related posts

Leave a Comment