ODBOJKAŠICE DOČEKUJU PARTIZAN

Odbojkašice Železničara u subotu uveče od 19 časova dočekuju beogradski Partizan u 11. kolu Banka Poštanska štedionica Superlige Srbije.

Jedanaesto kolo večeras otvaraju Crvena zvezda – AS Batajnica i Spartak – Inđija. Osim duela u Lajkovcu, u subotu uveče još igraju: Jedinstvo – Novi Sad, Ub – TENT i Srem – Omladinac.

Partizan Efbet trenutno zauzima sredinu zabele, sa četiri pobede i šest poraza. U pitanju je neugodan tim koji predvodi poznati trener Darko Zakoč, koji u svom sastavu ima više kvalitetnih i iskusnih odbojkašica. Među njima je i libero iz Lajkovaca Marina Vujović, koja je iz Železničara  u Partizan prešla pred početak ovog prvenstva.

Lajkovački tim je u odličnoj seriji pobeda u prvenstvu, tako da je Železničar i dalje u samom vrhu, sa pobedom manje od nepobedivog Jedinstva, gde se nada da će ostati i posle meča sa Partizanom.

U meču sa Partizanom dragoceni će biti prednost domaćeg terena i prisustvo verne publike, za koju se očekuje da će ispuniti Sportsku halu Lajkovač i pružiti dodatnu motivaciju i podršku odbojkašicama.

Related posts

Leave a Comment