ODBOJKAŠICE ŽELEZNIČARA DOČEKUJU SPARTAK U OSMINI FINALA KUPA SRBIJE

Odbojkašice Železničara sutra uveče u Sportskoj hali u Lajkovcu od19 časova debituju pred svojim navijačima u novoj takmičarskoj sezoni: u osmini finala 57. Kupa Srbije dočekuju subotički Spartak. U osmini finala igra se jedna utakmica i pobednik se plasira u četvrtfinale, pa je podrška publike izuzetno važna.

Ujedno je to prilika da Lajkovčani vide novi, znatno promenjeni sastav Železničara, u kojem su atraktivna Kubanka Deziret Madan i Kanađanka Kelsi Veltman, naše sugrađanke Stefana Pakić i najmlađa Andrijana Kostadinović, iskusna internacionalka Tanja Stanojević, perspektivna Valjevka Mina Stanojević – poreklom Lajkovčanka itd.

Tu su i dobro poznate uzdanice: Ana Antonijević, Aleksandra Uzelac, Vanja Ivanović i Valerija Savićević, dok se, nažalost, Jelena Oluić povredila u meču Superkupa protiv Crvene zvezde. Šef stručnog štaba je iskusni Branko Kovačević, koji je i prošle sezone vodio lajkovački tim.

U sredu se igra još utakmica Crvena zvezda – Omladinac, dok su sve ostale odigrane ranije. Favoriti su opravdali renome tako da su četvrtfinalisti Partizan, Ub, TENT, Jedinstvo (SP), Srem i Inđija, a očekujemo da se ovom društvu pridruže Železničar i Crvena zvezda, iako jedini imaju superligaše za protivnike.

Related posts

Leave a Comment