ZADRUGAR POBEDIO RIBNICU, PORAZ STRMOVA U VLADIMIRCIMA

U subotu su odigrana tri meča četvrtog kola Kolubarsko-mačvanske zone, u kojima su postignuti sledeći rezultati: Zadrugar – Ribnica 2:0, Jedinstvo Vladimirci 1924 – Strmovo 1968 3:0 i Cer – Mladost 0:2.

Na Senari je proradio legendarn i strelac Zadrugara Vladimir Jerinić. U drugoj pobedi Zadrugara u ovom prvenstvu bio je dvostruki strelac. Prvi gol je postigao u 24. minuti i rezultatom 1:0 završilo se prvo poluvreme, da bi i drugi pogodak postigao u pravo vreme – sredinom drugog dela igre, u 69. minutu. Ovog puta Jerinić je uspešno realizovao penal za Zadrugar.

Trener Spasić je u ovaj susret uveo svih pet rezervnih fudbalera, a značajno je da je žuti karton dobio samo Pavlović pred kraj meča, zbog oštrijeg starta, dok su gosti tri puta opomenuti od sudije Bojanića iz Loznice, takođe zbog grube igre. Treba istaći da Zadrugar još uvek nije poražen: ima dve pobede (protiv Želje i Ribnice) i dva remija, što znači da je do sada skupio osam bodova.

Pomalo neočekivano Strmovo je pretrpelo ubedljiv poraz u Vladimircima od 3:0. Uzrok poraza verovatno leži u rano primljenim golovima, jer su domaći već u 8. minutu vodili sa 2:0 (Nikolić), prethodni gol dali su u 4. minutu, strelac je bio Dimitrić. Nakon toga utakmica je ušla u mirniji tok, da bi u 85. minutu Bogdanović zapečatio sudbinu Strmova u ovoj utakmici.

Ovo je prvi poraz Strmova u sezoni, imaju još jednu pobedu i dva nerešena rezultata – ukupno pet bodova.

Železničar u nedelju od 16 časova gostuje u Divcima. Divčani su sva tri puta remizirali u dosadašnjem toku prvenstva.

Related posts

Leave a Comment