TEŠKA SAOBRAĆAJNA NESREĆA U VRAČEVIĆU

U teškoj saobraćajno nesreći, koja se sinoć dogodila u Vračeviću, stradao je M.M. (1984.) iz Vračevića, koji je od zadobijenih povreda preminuo na licu mesta, dok je jedan muškarac zadobio ozbiljne povrede.

Nesreća se dogodila nedaleko od crkve u Latkoviću, na ulasku u Vračević, u blizini autobuskog stajališta. Automobil marke “golf 5”, u kome je nastradali muškarac bio sa drugom, je na krivini “očešao” vozilo koje im je dolazilo u susret, nakon čega je vozač izgubio kontrolu nad vozilom, te je usledilo prevrtanje vozila i sletanje pored puta na mestu gde je baš složena konfiguracija terena. Auto je na kraju ostao na točkovima, a oba muškarca su tokom prevrtanja ispala iz vozila.

Nastradali M.M. je bio oženjen, otac jednog deteta.

Drugi muškarac, koji je takođe meštanin, doselio se sa juga Srbije, je sa povredama prevezen u Urgenti centar Opšte bolnice Valjevo gde mu je ukazana pomoć, nakon čega je zbog ozbiljnosti povreda pominjano i upućivanje za Beograd. Kako saznajemo, lekari se bore za njegov život.  

Još uvek nije pouzdano utvrđeno, ko je od dvojice muškaraca upravljao autom, a kako nezvanično saznajemo, obojica su bili u vidno alkoholisanom stanju.

Nakon noćašnjeg uviđaja, istraga o saobraćajnoj nesreći u Vračeviću je u toku.  

Related posts

Leave a Comment