ŽELEZNIČAR PORAŽEN U DIVCIMA

U četvrtom kolu Kolubarsko-mačvanske zone Železničar je danas poražen u Divcima sa 2:0. Prva pobeda za OFK Divce, a drugi poraz lajkovačkog tima, koji pored toga ima pobedu i remi u dosadašnjem delu sezone.

Igra Železničara bila je bolja od rezultata: dobro prvo poluvreme sa par stvorenih, ali neiskorišćenih šansi. I onda početkom drugog dela igre, već u 51. minutu, dolazi nesrećno primljen gol iz jedne odbijene lopte, koju je u mrežu poslao igrač domaćih Urošević. Nisu se Lajkovčani ni dalje predavali, tako da je mladi Marinković imao odličnu šansu kada je izašao sam pred golmana Milinkovića, koji je bio uspešniji u ovom duelu. Odmah zatim iz kontranapada u 87. minutu Belušević je postigao konačnih 2:0.

Treba spomenuti da se Železničar u poslednjih deset dana pojačao za dva fudbalera Budućnosti Krušik, Vladimira Boškovića i Strahinju Sofronića, koji je u nekoliko navrata već nastupao za lajkovački tim.

Podsećamo da je juče Zadrugar pobedio Ribnicu sa 2:0, a Strmovo poraženo u Vladimircima sa 3:0. Treba zabeležiti da je danas Vrelo Sport nanelo prvi poraz valjevskom Radničkom, utakmica u Vrelu završena je sa 1:0, dok ej Kačer napravio iznenađenje pobedom u Klupcima.

Uprkos porazu Radnički je i dalje lider sa 9 bodova, a Zadrugar je drugi sa 8. Strmovo je na devetom mestu sa 5 bodova, a Železničar jedanaesti sa 4 boda.

U subotu 17. septembra Strmovo dočekuje ekipu Cera, dok Zadrugar gostuje valjevskom Radničkom. U nedelju 18. septembra Želja dočekuje Radnički Klupci, a sve utakmice počinju u 16 časova.

Related posts

Leave a Comment